ESM 2016 info

erikztm
Berichten: 3613
Lid geworden op: 17 mei 2009, 22:48

ESM 2016 info

Bericht door erikztm » 24 apr 2016, 22:33

Zaterdag 29 oktober 2016 vindt de ESM weer plaats. Zie voor bijzonderheden hier: http://www.ipms.nl/euroscalemodelling.html
Inmiddels hebben wij de toezegging dat wij voor deze beurs de maximaal verkrijgbare 8 strekkende meter tafelruimte beschikbaar hebben. Toegang voor 8 nader te bepalen opbouwers (vanaf 09.00) en IPMS leden (vanaf 10.00) is gratis, niet leden betalen 6.00 Euro.
Zodra de indeling bekend is zal ik onze plaats hier doorgeven. Tevens kunnen we dan bepalen of er mogelijk extra verlichting noodzakelijk is en hoe we dat op zullen lossen.

Wij hebben ervoor gekozen om de tafel dit jaar zoveel mogelijk thematisch te vullen, en het gekozen thema is het 25 jarige jubileum van Desert Storm. De relevante bouwverslagen en andere info staan hier: viewforum.php?f=70
Het is het leukst als zoveel mogelijk mensen iets bouwen wat ook daadwerkelijk heeft deelgenomen aan Desert Storm, maar uiteraard zijn andere tafelbijdragen van harte welkom. 8 meter heb je niet zomaar vol.

Nieuw voor 2016 is de uitreiking van de zgn "Opschaal-bokaal". Een prachtig gegraveerde glazen trofee die wij beschikbaar stellen voor het zaalmodel waarvan wij op democratische wijze vinden dat wij dat het liefst op dit forum gebouwd hadden zien worden. Uiteraard kan dit van alles zijn, in elke schaal. Hoe e.e.a. qua jurering precies vorm gaat krijgen moet zich nog even aan ons manifesteren, maar uiterlijk om 15.00 uur delen wij de ESM-leiding onze keuze mee, die dan tijdens de reguliere uitreiking bekend zal worden gemaakt.
Instruction manual? You mean the manufacturer's opinion.

Plaats reactie